FINANÇAMENT

AJUTS I SUBVENCIONS

AJUTS I SUBVENCIONS

Convocatòries obertes

Convocatòries obertes
 • Termini de sol·licitud: 16/02/2021. Ajuts per a contractació de personal de recerca Torres Quevedo 2020 – Agencia Estatal de Investigación – Ministerio de Ciencia e Innovación + info.
 • Termini de sol·licitud: 17/02/2021. Programa EnerDigit 2020. Convocatòria conjunta del programa «ERA-Net Digitalisation of Energy Systems and Networks».Smart Energy Systems ERA-Net – CDTI – Horizon 2020 + info.
 • Termini de sol·licitud: 18/02/2021. Ajuts per a la formació de doctors en empreses ‘Doctorados Industriales’ 2020 – Agencia Estatal de Investigación – Ministerio de Ciencia e Innovación + info.
 • Termini de sol·licitud: 19/02/2021. Subvencions per a projectes de foment de l’economia circular – Departament de Territori i Sostenibilitat – Agència de Residus de Catalunya (ARC) + info.Fitxa tècnica OTRC
 • Termini de sol·licitud: 25/02/2021. Ajuts d’inversions empresarials d’alt impacte per a la cadena de valor de la indústria de l’automoció – Departament d’Empresa i Coneixement – ACCIÓ + info.Fitxa resum ACCIÓ
 • Termini de sol·licitud: 10/03/2021. Programa Innovation Fund: innovative low-carbon technologies – Comissió Europea + info.
 • Termini de sol·licitud: 17/03/2021. Ajuts al Pràcticum Odisseu – Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) – Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies + info.Resum BR Pràcticum Odisseu
 • Termini de sol·licitud: 27/04/2021. AI4EU C​all for Solutions – Plataforma Europea d’Intel·ligència Artificial (AI4EU) – Horizon 2020 + info.
 • Termini de sol·licitud: 31/07/2021. Programa d’ajuts a la rehabilitació energètica d’edificis (PREE) – Institut Català d’Energia (ICAEN) – GenCat + info.

Fitxes OTRC

Fitxes OTRC
SUBVENCIONS PER AL FOMENT DE L'ECONOMIA CIRCULAR 2020

Agència de Residus de Catalunya (ARC)

STARTUP CAPITAL 2020

Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ)

CUPONS A LA INTERNACIONALITZACIÓ 2020

Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ)

CUPONS A LA COMPETITIVITAT EMPRESARIAL 2020

Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ)

NUCLIS R+D PER A PROJECTES D'ECONOMIA CIRCULAR 2020

Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ)

PREMIS

PREMIS

Convocatòries obertes

Convocatòries obertes
 • Termini de participació: 15/02/2021. Premi Catalunya d’Ecodisseny 2021 – Departament de Territori i Sostenibilitat – GenCat.  Bases Reguladores  –  + info.
 • Termini de participació: 26/03/2021. XIV Premi Federico Mayor Zaragoza – Associació d’Amigues i Amics d ‘UNESCO de Tortosa – Campus Terres de l’Ebre de la URV.  Bases Reguladores  –  + info.
 • Termini de participació: 15/04/2021. Premi Ruralapps 2021 – Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació – GenCat.  Bases Reguladores  –  + info.
 • Termini de participació: 15/04/2021. Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (Premi PITA) – Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació – GenCat.  Bases Reguladores  –  + info.
 • Termini de participació: 31/05/2021. SmartCatalonia Challenge amb el Cos d’Agents Rurals – Fundació i2Cat – GenCat.  Bases Reguladores  –  + info.
 • Diversos terminis de participació. Recull de premis Consell Social URV – Universitat Rovira i Virgili.  –  + info.
 •  

CALENDARI DE CONVOCATÒRIES ANTERIORS

CALENDARI DE CONVOCATÒRIES ANTERIORS

Basant-nos en els ajuts, subvencions i premis que s’han convocat des de que, a finals del 2018, es va establir la seu de l’Oficina Tècnica «Regió del Coneixement» al Campus Terres de l’Ebre de la URV, hem elaborat un llistat de premis i un llistat d’ajuts i subvencions per tal de donar visibilitat a les diferents convocatòries a les que es poden acollir les empreses, autònoms, entitats, administracions i la ciutadania en general de les Terres de l’Ebre.

Hi ha moltes convocatòries que es publiquen anualment, normalment sobre les mateixes dates. Amb aquests llistats pretenem que els possibles beneficiaris del territori tinguin una previsió dels ajuts, subvencions i premis que poden sorgir al llarg de l’any i així incrementar les possibilitats d’obtenir finançament per als seus projectes.

Llistat d’ajuts i subvencions

Llistat d’ajuts i subvencions

Podeu descarregar els documents amb la llista de convocatòries ja finalitzades, ordenades per la data de publicació de la convocatòria. Hi ha diferents tipus d’ajuts com subvencions, serveis o formació.

Llistat de premis

Llistat de premis

Podeu descarregar els documents amb la llista de premis ja finalitzats, ordenats per la data de publicació de la convocatòria. En aquest recull només incloem els que compten amb dotació econòmica per al guanyador/a.