Formulari de sol·licitud d'adscripció al GELI

El GELI (Grup d’Experts en Lean Innovation) és un grup d’experts multidisciplinari que neix amb l’objectiu d’accelerar projectes d’innovació a les Terres de l’Ebre.

Amb la creació d’aquest grup d’experts pretenem respondre àgilment a les qüestions dels impulsors de projectes innovadors al territori. Per fer-ho possible necessitem tenir identificats a professionals i persones rellevants en diferents àrees, als quals ens puguem adreçar quan se’ns presenti un repte o projecte del seu àmbit d’expertesa.

Volem remarcar el caràcter voluntari dels membres del GELI, que participen en aquest projecte de manera totalment altruista per promoure la innovació i l’emprenedoria a les Terres de l’Ebre.

El funcionament del GELI requereix una participació molt puntual per part dels seus membres ja que, en cada cas, només s’acudirà als experts que s’identifiquin com a rellevants en la idea o projecte proposat.

Si vostè vol formar part del GELI i col·laborar amb aquest projecte innovador i de futur per al territori, ha d’emplenar el formulari de sol·licitud d’adscripció, que trobaran a la part de dalt d’aquesta pàgina, i enviar-lo a carme.gisbert@urv.cat.