El passat dimarts 13 d’octubre de 2020 es va celebrar la primera sessió del Cicle de Jornades de la Plataforma d’Innovació EbreBiosfera, la jornada formativa “Innovació en l’àmbit educatiu en temps de COVID-19: El cas de l’Escola Octavio Paz com a projecte integrador”.

La jornada, organitzada per la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial amb el suport del Campus Terres de l’Ebre de la URV, va ser realitzada pel Sr. Xavier López Ortín, formador en lideratge pedagògic i, des de 2015, director de l’Escola Octavio Paz de Barcelona. El Sr. López és mestre d’Educació Primària per la URV, té un Postgrau en Expressió, comunicació, llenguatges i interculturalitat a la pràctica socioeducativa i un Màster de Recerca en Didàctica, Formació i Avaluació Educativa per la Universitat de Barcelona i un Postgrau en Direcció de centres educatius per la Universitat de Girona.

La sessió va tenir lloc a l’Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre de la URV i es va retransmetre en streaming. Entre el format presencial i virtual es van superar els 50 assistents, entre els quals hi havia professors de diferents centres educatius de primària i secundària, professors, alumnes i exalumnes de la URV, representants de la Generalitat de Catalunya i d’altres persones interessades en innovació educativa.

Si us vau perdre aquesta sessió tant interessant, podeu veure-la al canal de YouTube de la Càtedra Innovació URV.

Col·laboradors: