Learn it! Eduacation trainers és una cooperativa de serveis educatius creada a partir del treball i la passió de tres joves amb molt de talent i el suport del Dr. Josep Holgado García, doctor en Tecnología Educativa, professor del Departament de Pedagogia i responsable dels ensenyaments de grau en Educació Infantil i en Educació Primària al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.

Els tres joves, Manuel Zarza, Aida Ralda i Nil Barrera, són graduats de la URV i actualment estan finalitzant el Màster de Tecnologia Educativa. Precisament aquest màster els va portar a estretir els vincles entre ells i amb el Campus Terres de l’Ebre, ja que van esdevenir usuaris habituals del Laboratori d’Educació i Tecnologia (ETLAB) ubicat al campus ebrenc. Així, la idea de crear una cooperativa es va gestar al propi campus i, actualment, Learn it! Education Trainers SCCL ha estat reconeguda com a nova start-up de la URV.

El principal objectiu de la cooperativa és donar resposta a les necessitats actuals en l’àmbit de l’educació. Des de Learn it! ofereixen serveis educatius d’alta qualitat basats en les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC) com per exemple activitats extraescolars, gestió d’activitats de lleure o tallers per a la tercera edat, entre d’altres.

Es tracta d’una iniciativa innovadora amb un alt component tecnològic, però també compta amb una vessant més social ja que pretén apropar les noves tecnologies a la ciutadania en general i, d’aquesta manera, contribuir en la reducció de l’escletxa digital. A més a més, s’ha optat per la figura de cooperativa per facilitar la participació d’altres graduats en educació i continuar amb la vinculació de Learn it! al Campus Terres de l’Ebre.

Col·laboradors: