L’Enquesta del Clima Empresarial a les Terres de l’Ebre és un recull de les opinions dels empresaris i empresàries del territori sobre aspectes empresarials com la producció, l’ocupació, la competitivitat, etc.  Amb aquestes opinions, la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV (CELiR) elabora, anualment, l’Índex de Clima Empresarial a les Terres de l’Ebre, que és un informe on s’analitza la la percepció del teixit empresarial del territori.

A més a més, la CELiR fa una presentació oficial de l’informe a càrrec del director de la Càtedra, el Dr. Juan Antonio Duro, i del responsable d’aquest projecte, el Dr. Pau Galiana. Es tracta d’una presentació oberta a tota la ciutadania i dirigida especialment als empresaris i entitats empresarials del territori.

Aquest any, aprofitant la participació de la URV en el PECT EbreBiosfera, s’han afegit preguntes noves per tal d’estudiar i analitzar l’impacte i el grau d’innovació que hi ha a les empreses del territori.

Per participar en la següent enquesta del Clima Empresarial a les Terres de l’Ebre podeu enviar un correu amb les vostres dades de contacte a climaempresarial.urv@gmail.com

Per a més informació podeu contactar amb la CELiR al telèfon 977.464.043 o al correu economialocal@urv.cat

Col·laboradors: